Diablo Gamer | Diablo 2 & Diablo 3

Blizzard: Nya detaljer om den enda konto

genom på Aug.02 2008, enligt Blizzard spel , Diablo universum

I går var det Multiplayer blogg på MTV.com meddelat att Blizzard några nyheter för "Battle.net 2.0" och det redan kända "enda konto för Blizzard" planer.

Jeff Kaplan (Lead Designer på World of Warcraft) bekräftade att "meriter" i Blizzardspielen förmodligen snart kommer att listas i Kontosammanfattning globalt. Till exempel kan stegen position i Diablo eller utrustning av WoW Tecken (från Armory) leda till en snöstorm ranking, vilket gör att du kan sticka ut från mängden av genomsnittliga spelare.

Huruvida detta genomförs, men också äldre spel som Diablo 2 eller Warcraft 3? Förmodligen inte. Låt oss hoppas att SC2 och D3 påverkas av denna trevlig funktion. Vissa funktioner i den nya Blizzard konton redan framgångsrikt testats i det pågående Beta till (WoW) Wrath of the Lich King.

VN: F [1.9.22_1171]
Betyg: 0,0 / 5 (0 röster)
Dela
: , , ,

1 kommentar till den här posten

  • Diablo

    För övrigt hoppas jag att vi kan förena sina konton i D2 något snart. Detta skulle underlätta hanteringen av stora batchnummer.

    VA: F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (från 0 röster)

Lämna ett svar