Diablo Gamer | Diablo 2 & Diablo 3

Blizzard: Nya detaljer om enda konto

av på Aug.02 2008, enligt Blizzard spel, Diablo universum

Igår var Multiplayer Blog på MTV.com meddelat att Blizzard några nyheter för "Battle.net 2.0" och den redan kända "enda konto för Blizzard spel" planer.

Jeff Kaplan (Lead Designer för World of Warcraft) bekräftade att "meriter" i Blizzardspielen förmodligen snart kommer att listas i Kontosammanfattning globalt. Till exempel kan stegen position i Diablo eller utrustning WoW tecken (från Armory) leda till en Blizzard ranking, med vilken man kan lyfta från massan av den genomsnittliga spelaren.

Huruvida detta kommer att genomföras, men även för äldre spel som Diablo 2 eller Warcraft 3? Förmodligen inte. Låt oss hoppas att SC2 och D3 påverkas av denna trevlig funktion. Vissa funktioner i de nya Blizzard konton redan framgångsrikt testats i den pågående Beta (WoW) Lich King.

VN: F [1.9.22_1171]
Betyg: 0,0 / 5 (0 avgivna rösterna)
Dela
:

1 kommentar till denna post

  • Diablo

    Förresten, jag hoppas att du kan ansluta sina konton i D2 något snart. Detta skulle underlätta hanteringen av ett stort antal Char.

    VA: F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (från 0 röster)

Lämna ett svar