Diablo Gamer | Diablo 2 & Diablo 3

Blizzard: Nya uppgifter om enda konto

av på Aug.02 2008 enligt Games Blizzard , Diablo universum

Igår var Multiplayer blogg på MTV.com meddelat att Blizzard några nyheter för "Battle.net 2.0" och den redan kända "enda konto för Blizzard spel" planer.

Jeff Kaplan (Lead Designer på World of Warcraft) bekräftade att "meriter" i Blizzardspielen förmodligen snart kommer att visas i Kontosammanfattning globalt. Till exempel kan stegen position i Diablo, eller utrustning WoW tecken (från Armory) leder till Blizzard ranking, vilket gör att du kan stå ut från massan av den genomsnittliga spelaren.

Huruvida detta kommer att genomföras, men även för äldre spel som Diablo 2 eller Warcraft 3? Antagligen inte. Vi kan bara hoppas att SC2 och D3 påverkas av denna trevlig funktion. Vissa funktioner i de nya Blizzard konton redan framgångsrikt testats i den pågående Beta (WoW) Lich King.

VN: F [1.9.22_1171]
Betyg: 0,0 / 5 (0 avgivna rösterna)
Del
: , , ,

1 kommentar för den här posten

  • Diablo

    Förresten, jag hoppas att du kan ansluta sina konton i D2 något snart. Detta skulle underlätta hanteringen av ett stort antal Char.

    VA: F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (från 0 röster)

Lämna ett svar