Diablo Gamer | Diablo 2 Diablo 3

Diablo 3: Colorful bojë të dhënat?

nga më Aug.05, 2008 nën News Diablo 3 , Diablo universit

Si Jay Wilson, shefi projektuesi njoftoi Diablo 3 në një intervistë se ka ndoshta do të ketë ndryshime të mëdha për të "ngjyra të ndritshme" në D3.

Ai ishte me kritike D3-peticion ("D3 errët pushtet") dhe disa screenshots të përballet, të cilën ai gjithashtu komentoi njëjtë. Të gjitha imazhet janë përpunuar duke përdorur Photoshop dhe në këtë perspektivë teknikisht aspak e realizueshme. Drita e tepërt / hijet konsumojnë në një lojë 3d vetëm shumë e shumë burimeve të vlefshme. Që D3 por duhet të kandidojë në kompjuter të vjetër, i tillë u fshi shpejt.

Tjetër Fan Pics do të ishte përmes mungesës së kundërt, shumë konfuze, që nga Spielchars vështirë se të dalë jashtë nga sfond, kështu Wilson.

Quote:

Kur ju tërheq gjithë ngjyra jashtë mjedisit dhe ju bëni atë shumë homogjene në të gjithë lojës, Në thelb ajo që ju jeni duke bërë është që ju jeni duke tërhequr larg shpërblimin e lojtarit të ndjenjave sikur ata kanë përparuar, sepse zona e ata janë në tani duket si zonë e theywere në 30 deri në 45 minuta më parë.

OK, kjo është shumë e qartë. Ajo duket si Blizzard nuk do të shuhet prej afro 50k nënshkruesve të peticionit të dhe vazhdon të ndjekë kursin e saj.

Burimi: Intervistë në MTV Multiplayer

VN: F [1.9.22_1171]
Vlerësim: 0,0 / 5 (0 vota të hedhura)
Pjesë
: , , ,

1 Koment për këtë term

Lini një Përgjigju